Για την απαράδεκτη δήλωση του βουλευτή κ. Νικολόπουλου

Εικόνα

Ομοφυλοφιλική Λεσβιακή Κοινότητα Ελλάδας 
Μη κερδοσκοπικό σωματείο - ΑρΑπΠρωτοδ: 4126/2004 
Ερμού 64  – 105 51 Αθήνα 
τηλ694 562 6890   
www.olkegr.blogspot.gr 
info.olke@gmail.com 

Αθήνα 29.08.2014 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Για την απαράδεκτη δήλωση του βουλευτή κ. Νικολόπουλου 

Η Ομοφυλοφιλική και Λεσβιακή Κοινότητα Ελλάδας, με έντονη δυσαρέσκεια και προβληματισμό για τη ποιότητα των βουλευτών του Ελληνικού Κοινοβουλίου, καταγγέλει ως απαράδεκτη τη συμπεριφορά τόσο του αρχηγού του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος Ελλάδας κ. Νικολόπουλο, ο οποίος σχολίασε με χυδαίο τρόπο τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου και τον σύντροφο του, όσο και του εκπρόσωπου τύπου του κόμματος Γ. Κανελλάκη για τις απαράδεκτες δηλώσεις του στο δελτίο των έξι στον Σκάι (χτες 28 Αυγούστου) περιγράφοντας ως «αφύσικους» τους ανθρώπους με ομοερωτικό προσανατολισμό. 

Η λέξη “πουσταριά” που χρησιμοποίησε με τόση άνεση ο κ. Νικολόπουλος, προσδίδοντάς της αρνητική χροιά (καθώς και τόσες άλλες) προς τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου και τον σύντροφο του, στην Ευρώπη του 2014, μας κάνει να αναρωτιόμαστε αν η Ελλάδα είναι πραγματικά δημοκρατική χώρα του 21ου αιώνα ή ενστερνίζεται την  κουλτούρα της ομοφοβίας και του σκοταδισμού. Ακριβώς τέτοιες συμπεριφορές και μάλιστα από δημόσια πρόσωπα αναδεικνύουν και την αναγκαιότητα νομοθεσίας εναντίον της ρητορικής μίσους. 

Ο κ. Νικολόπουλος στο Κοινοβούλιο εκπροσωπεί ένα μέρος του ελληνικού λαού, μέσα στον οποίο οι λεσβίες, οι πούστηδες, οι τρανς, οι αμφί, οι κουίαρ, είμαστε πάρα πολλές  και πολλοί για να χωρέσουμε στον Καιάδα που φαντασιώνονται κάποιες και κάποιοι να μας ρίξουν. Είμαστε εδώ και θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε την αξιοπρέπεια μας και να διεκδικούμε την ορατότητα μας και τα δικαιώματα μας.  

Για την ΟΛΚΕ, 

Ζακ Κωστόπουλος 
Εκπρόσωπος Τύπου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου